En god blanding af rap og hip hop

Der er få rappere i verden, der er så splittede som Travis Scott. Nogle hylder ham som et musikalsk geni, mens andre finder hans musik uhørlig. Hans liveshows bliver enten rost eller skældt ud, alt efter hvem man spørger. Og det virker som om alle har en mening om, hvorvidt han er en legitim hiphopkunstner eller ej.

Hvad der ikke kan benægtes, er, at Travis Scott har en unik lyd og stil, der er helt sin egen. Han låner fra mange forskellige genrer – hiphop, R&B, rock, electronica – for at skabe en lyd, der både er eksperimenterende og tilgængelig. Hans tekster er ofte mørke og introspektive, og hans beats er tunge og hypnotiske.

Mange af Travis Scotts kritikere peger på hans manglende lyriske evner som en stor mangel. Men jeg vil hævde, at hans tekster er sekundære i forhold til den samlede oplevelse af hans musik. Det hele handler om stemningen, og Travis Scott skaber nogle af de mest unikke lyde i musikken i dag.

Uanset om du elsker ham eller hader ham, er der ingen tvivl om, at Travis Scott er en af de mest unikke og talentfulde kunstnere i spillet i dag.

indlæg du måske vil kunne lide