Mødelokale

Mødelokale i Horsens

Mangler du et mødelokale i Horsens, er der hjælp at hente hos det 5-stjernede konferencehotel OPUS, som byder dig velkommen med åbne arme.

Find et lækkert mødelokale hos OPUS

Designhotellet OPUS i Horsens tilbyder alle former for mødelokaler – lige fra de helt store konferencer til de små, intime møder. Som OPUS plejer at sige: Hold små møder, når der skal være plads til store tanker. Et mødelokale skal give dig pladsen til at få drøftet alle de ting, der er vigtige for dig og dine forretningspartnere – eller når I skal være kreative og finde på nye koncepter. Samtidig er det vigtigt, at I kan være i de helt perfekte rammer, hvor der er styr på alle faciliteter, IT-support, krypteret wifi og selvfølgelig forplejning.

Gourmetoplevelse til dit mødelokale Horsens

Trækker mødet ud, eller holder I en større konference, hvor der skal være aftensmad med, tilbyder OPUS en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan tage dine forretningsforbindelser med på restaurant på hotellet, eller I kan få leveret mad direkte i mødelokalet. Det er helt op til dig, hvad du helst vil have.

Skal du holde konference?

Et konferencedøgn hos OPUS inkluderer lækre, store lokaler, hvor den gode kundeservice selvfølgelig hører med. Samtidig får I formiddagsbuffet, frokost, eftermiddags kaffe og kage, aftenspisning med 2-retters menu eller buffet, isvand under hele dagen, kaffe og te samt kage og selvfølgelig en overnatning på et af OPUS’ værelser.

Lad OPUS klare alt for dig, når du skal holde dit møde – uanset størrelse. Se mere på hotelopushorsens.dk

indlæg du måske vil kunne lide