Indhegning af område

Man kender det godt. Så har man fået opgaven med at hegne et område ind. Hvad skal man nu vælge af hegn? Der er så mange muligheder. Hvis der er tale om en parkeringsplads, er et godt bud, at bruge pullert. Ved brug af pullerter med kæde kan man vise, at her må man godt parkere. Man kan samtidig markere de båse som bilerne skal holde indeni. Når man møder en parkeringsplads med pullerter, er det værd at understrege, at man især ikke skal køre ind i disse kæder. At man lige skal huske at bakke, i stedet for at køre ligefrem. Man kan dog også bruge pullert uden kæde til at markere et område med. Fordelen ved pullerter er at de er stærke, og flytter sig ikke, selv hvis de bliver let påkørt.
Tjek https://www.pithegn.dk/hegn/industrihegn/pullerter/

Hvilke slags steler?

Ved brug af stele kan man sikre et område udendørs, og samtidig markere, hvad dette område skal bruges til.
Steler er således med til at indgå i stabil trafikregulering, når fx. en parkeringsplads skal indhegnes. Det er oftest vigtigt, i en eller anden sammenhæng, at man kan se hvor parkeringspladsen er. Og hvor mange biler der må holde der. I udvalget af steler finder der steler uden kæde, steler med kæde og som fodhegn til afspærring.
Det kan fx. være et dekorativt træhegn, som man ser flere og flere benytte sig ad.
Det er en løsning, der går mere i harmoni med naturen. Og med den øgede fokus på bæredygtighed, er det absolut nødvendigt, at forsøge at efterleve dette koncept.
Vær derfor bevidst om, hvilket steler man vil bruge i forhold til formålet og til bæredygtighed. FN´s verdensverdensmål er igen noget vi kan diskuutere.
Tjek pithegn.dk og se mere om produkterne. Der er hegn til ethvert behov. Der kan sendes en mail eller ringes, hvis der er spørgsmål.
Der leveres hegn til byggepladser, trafikregulering, institutioner med mere. Der er også mobilhegn, der er lette at håndtere i forhold til op og nedtagning.

indlæg du måske vil kunne lide