Boligkompagniet vurderer din Bolig

Når jeg har brug for at få vurderet min bolig i forbindelse med salg, så er det Boligkompagniet jeg henvender mig til. Nu bor jeg i Roskilde og da de henvender sig til os der bor i Roskilde og København, ja, hvorfor så ikke bruge dem der har gjort sig fortjent til Gazelle. Der er mange former for ejendomsmæglere, og når man skal have solgt sin bolig, så er det vigtigt at det også er en ejendomsmægler der kan sit kram, og også få solgt ens bolig inden for en rimelig tid, så man kan komme videre. Og det er lige det Boligkompagniet kan – de fik nemlig solgt min bolig efter bare 2 måneder, og så var jeg videre. Tidligere anvendte jeg metoden, lige at få nogle vurderinger fra 3 forskellige ejendomsmæglere, og valgte så den der kom med det bedste tilbud.

Boligkompagniet kan sælge din bolig

Jeg ved ikke lige hvad det er der gør forskellen – men de kan noget dem fra Boligkompagniet – Det jeg bed mærke i først, da jeg bestilte en gratis og uforpligtende vurdering af min bolig, var, at de reagerede og arbejdede hurtigt. De kom dagen efter, kiggede rundt i huset, og så kom der hurtigt en vurdering, først mundtligt under gennemgangen af huset, og derefter på skrift med en rigtig fin opstilling, som selv jeg kunne forstå. Boligkompagniet.dk fik selvfølgelig lov til at sælge min bolig, og deres fremragende arbejde med at få min bolig på nettet og solgt, gik hurtigt og smerte frit.

indlæg du måske vil kunne lide