Elektriske rullegardiner

Vores smart home er nu blevet installeret med elektriske rulle gardiner, så efterhånden er alle vores ting i huset styret via en app – og det syntes jeg er rigtig smart, det er vel også derfor at det hedder smart home. tidligere så man kun de her elektriske rullegardiner i de amerikanske film, så da jeg endelig fandt dem på nettet på https://www.poweredblinds.dk/rullegardiner/ var jeg ikke længe om at få gardinmontøren ud, og dels tage mål til vores nye elektriske rullegardiner som vi ville have i hele huset. Der blev taget mål, og gardinerne blev syet og monteret, og det indenfor meget kort tid. Vi valgte at lade Poweredblinds.dk tage sig af det hele, så vi ikke selv fik lavet ged i noget af det, for det skulle jo gerne fungere perfekt når de var monteret og sat op.

Alene det at få et elektrisk rullegardin i sit soveværelse, og så med mørklægning samtidig, var ligesom at få et helt nyt soveværelse og en helt ny måde at vågne op på om morgenen.
Nu har jeg stort set altid haft rullegardiner i min bolig med undtagelse af de store vinduer i stuen og spisestuen, så det var også lykke at dette kunne lade sig gøre med rullegardiner til disse store vindues partier. Det at kunne indstille sine elektriske rullegardiner som man ville, alt efter hvor solen stod ind, uden at man skulle rejse sig for at få dem indstillet, var da smart.
Efterfølgende er der også flere i vores vennekreds der har fået monteret elektriske rullegardiner i deres boliger, så det smitter åbenbart, eller også er det den nye trend indenfor gardin verdenen.
Der kommer jo også flere og flere elektriske ting ind i vores boliger der gør vores hverdage meget nemmere for os, og de fleste ting kan nu også styres når man ikke er hjemme fra en app på sin telefon, og hele denne elektriske verden inden i boligen, styret på en app, er det man kalder for smart home.

indlæg du måske vil kunne lide