Smarte gamer sækkestole

Unge mennesker kan godt lide at slænge sig i en sofa eller i en lækker sækkestol – nu foretrækker jeg at mine unger slænger sig en en gamer sækkestol frem for at ligge skævt på en sofa med den bærbare foran sig – så for at de kunne sidde og slænge sig samtidig med at de spillede deres computerspil, investerede vi i nogle gode sækkestole fra pandoraliving.dk. Det var en af mine veninder der sagde “køb sækkestole her” og viste mig pandoraliving.dk hjemmesiden – og jeg må da også er kende at de har mange forskellige flotte sækkestole til både ude og indendørs brug. Jeg var lidt i tvivl om vi skulle investere i sækkestol med skammel, eller en af de lidt større sækkestole – så vi tog ungerne med på råd, og det endte med at vi fik købt de store sækkestole.

Ved at vi købte sækkestolene til ungerne, gjorde også, at vores sofa var fri til os voksne, når vi ville se tv eller bare hygge i stuen. Vi overvejede at investere i et par at de små, som ses på billedet til stuen, men efter ungerne havde fået de store billege sækkestole, så var det svært at få dem hevet ud af dem igen.
Der var et utal af forskellige farver og mønstre, og det at der også var sækkestole til udendørs brug, gjorde at vi valgte dem, for så kunne de unge mennesker tage deres sækkestole med ud på terrassen, når vejret var til det.
Man sidder også godt i disse sækkestole, og jeg elsker da også lige at låne en af dem, når ungerne ikke lige har optaget dem, eller ikke er hjemme. Ikke bare er de gode at sidde eller slænge sig i, men de giver også en vis motion når man skal op af dem igen, for det kræver lige lidt flere muskler end at rejse sig fra en sofa.
Vi har nu haft vores sækkestole i et par år, og jeg kan sige at de holder sig godt, og stadig ser ud som nye, selvom de er blevet flittigt brugt såvel ude som inde og af alle.

indlæg du måske vil kunne lide