HP blækpatroner fra Billigtoner.dk

Jeg tror at billigtoner.dk har så stort et udvalg af forskellige typer af blækpatroner som noget firma kun kan have – jeg har aldrig i mit liv set så mange forskelige printer typer / mærker, som de har blækpatroner eller toner til. Jeg tænker jo straks, hvis man har så stort et lager med så mange forskellige typer af blækpatroner og toner – så må tingene være i orden. Nu har jeg selv en lidt ældre HP printer model på mit kontor, og jeg var ikke helt sikker på, om de nu også lige havde de HP blækpatroner den skulle have. Men selv dem havde de. Jeg er lykkelig over at jeg blev anbefalet at gå ind på https://www.billigtoner.dk/hp-blaekpatroner, da jeg nævnte min lidt ældre HP printer til en af mine kollegaer. Han fortalte, at det havde de helt sikkert.

HP-blækpatroner til min ældre HP

Det var jo lige til at gå til, jeg havde jo fået linket tilsendt, så jeg kunne bare klikke og få Billigtoner.dk hjemmesiden frem. Så var det bare at klikke på mærket HP, vælge hvilken serie og model jeg havde, og vupti, så kom der både de originale og kompatible blækpatroner frem. Jeg blev selvfølgelig lidt overrasket over hvor meget jeg kunne spare ved at vælge de kompatible blækpatroner – men jeg var også lidt nervøs for om min gamle printer kunne tåle de kompatible blækpatroner – så jeg valgte de originale, og selv om jeg valgte de originale, så var der en el penge at spare for mig kontra køb i forretning.

indlæg du måske vil kunne lide