Flotte smykker fra Pernille Corydon

Så skulle der shoppes ind til nogle gaver, og da det var gaver til en særlig lejlighed, ja, så havde jeg sat mig i hovedet at det skulle være smykker af en eller anden art, som man kunne mindes dagen. Der er jo mange flotte smykker rundt omkring, og smykker til alle aldre – så derfor gik jeg lige på nettet for at se hvad der var kommet af nyheder til min datter og barnebarn. Her faldt jeg over et side der hed Guldcenter.dk med Pernille Corydon – en super lækker hjemmeside, med et utal af forskellige slags smykker, og så var de til at betale – lige noget for mig.

Der var virkelig alt mellem himmel og jord inden for smykke branchen, og med alle de kendte mærker som man kender – det var som om jeg var kommet ind i til en guldsmed online, og bare kunne vælge. Det jeg også fandt ud af, var at det der var mode lige nu, var smykker med skrift i, ligesom dem soldaterne går rundt med, men her bare mere elegante – og så kunne man få dem med den tekst man ville have indgraveret – perfekt gave til barnebarnet med studenter datoen i – så den røg lige i indkøbskurven.
Det var straks lidt sværere med min datter, her måtte jeg lige op i en anden prisklasse, men så var der også et par rigtig søde øreringe, som jeg er sikker på hun vil gå med når hun skal noget – så den røg også lige i indkøbskurven. 2 fluer med et smæk, nemt og hurtigt. Så der er virkelig mange gode gave ideer på https://www.guldcenter.dk/shop/pernille-corydon-539s1.html hvor der også står lidt omkring den danske smykkedesigner som med tiden også er blevet verdenskendt med hendes flotte designede smykker.
Pernille Corydon designer som jeg ser det, smykker der er ungdommelige, og stilfulde, og til alle aldre og enhver smag. De er unikke – og udstråler kraft, personlighed med en stærk identitet og kvalitet – selv til mændene findes der super flotte ringe og halskæder.

indlæg du måske vil kunne lide