Den perfekte hundetræning til mig og min hund.

Hvorfor gå til hundetræning?

Før i tiden var det ofte kun jægere, der benyttede sig af hundetræning. Nu har flere og flere hygge-hundeejere fundet interessen i hundetræning af deres lille eller store vovse.

Når man går til hundetræning, er det nemlig ikke kun hunden der lærer. Tværtimod. Som ejer lærer du at aflæse din hunds kropssprog og dens små signaler. Det samme gør hunden ved dig.

Hundetræning handler dybest set om at skabe en tillid og en forståelse mellem hund og menneske. Ejeren lærer at udnytte hundens medfødte vilje til at hjælpe og beskytte sin ejer. Hunden lærer at lade sig lede af sin mentor, som er dig.

Desuden vil du lære fra en professionel hundetræner, som kan give viden og inspiration som holder hele hundelivet. Du vil måske finde nye venner, både til dig og til din hund.

Din hund vil lære miljøtræning og socialisering med andre hunde og mennesker. Det vil give dig en velstimuleret, lydig og tillidsfuld hund.

Hundetræning i dit lokalområde

Der er klart en fordel i at benytte sig af en hundeskole. Derved kan du mødes med både de tobenede og de firbenede udenfor træningen. I kunne f.eks. gå en tur i skoven eller bare mødes til hundeleg et sted. Det er sundt for din hund at have hundevenner.

Hundestedet kan hjælpe dig med at finde hundetræning i hele landet, f.eks. hundetræning fyn.

Det er dog vigtigt at besøge de forskellige steders hjemmesider for at se om deres træning matcher med dine holdninger til hundetræning.

indlæg du måske vil kunne lide